Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi edhe sot ka vazhduar me vizitat në familjet e dëshmorëve.

Thaçi sot ka vizituar familjen e heroit Ismet Asllani, në Lipjan.

“Një kafe në mesin e familjes së heroit Ismet Asllani dhe bashkëfshatarëve të Hallaçit të Vogël të Lipjanit, në kujtim të 20 martirëve të rënë më 19 prill 1999. Lavdi e përjetshme të rënëve për liri!”, ka shkruar Thaçi në facebook./21Media