Thaçi:Punonjësit shëndetësorë janë heronj.-Ramadani: Lakoren epidemiologjike do të mund ta ulim.-Krasniqi: Kemi 40 pacientë që janë në aparate respiratore.-Ajazaj-Berisha: Deri më tani Klinika infektive ka trajtuar rreth 3500 raste ambulantore.-Ahmeti: Kemi pasur edhe tri raste të vdekjeve të kolegëve tanë

Thaçi:Punonjësit shëndetësorë janë heronj.-Ramadani: Lakoren epidemiologjike do të mund ta ulim.-Krasniqi: Kemi 40 pacientë që janë në aparate respiratore.-Ajazaj-Berisha: Deri më tani Klinika infektive ka trajtuar rreth 3500 raste ambulantore.-Ahmeti: Kemi pasur edhe tri raste të vdekjeve të kolegëve tanë

Mbi 600 pacientë  të infektuar ose të dyshuar për koronavirus po mjekohen në  QKUK dhe spitale të tjera rajonale  Prej tyre 40 janë në aparate respiratore, ndërsa mbi 300 të tjerë duke u trajtuar me oksigjeno-terapi. Kështu u tha sot gjatë vizitës së presidentit, Hashim Thaçi në Klinikën Infektive, ku nga marsi janë ofruar mbi 3 mijë e 500 shërbime ambulantore./21Media