Shkarkohet bordi i ARKEP, emërohen anëtarët e rinj

Shkarkohet bordi i ARKEP, emërohen anëtarët e rinj

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme miratoi propozim-vendimin për themelimin e Komitetit Ndërministror për koordinimin e procesit, përzgjedhjen e projektit dhe monitorimin e procesit të implementimit të projektit për Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz. Gjithashtu u emërua bordi i ri i Autoritetit Rregullativ për Komunikimet Elektronike dhe Postare./21Media