Kumnova: Të jetë leksioni i fundit për pushtetarët tanë dhe të gjitha instancat ndërkombëtare

Kumnova: Të jetë leksioni i fundit për pushtetarët tanë dhe të gjitha instancat ndërkombëtare

Kryetarja e shoqatës “Thirrjet e nënave”, Nysrete Kumnova, ka reaguar ndaj deklaratave të ministrit të Jashtëm të Serbisë, Ivica Daçiq.
Tha se deklarata publike e tij duke i kërcënuar serbet të cilët po i tregojnë krimet serbe kundër shqiptarëve, duhet të jetë leksioni i fundit për pushtetarët tanë dhe të gjitha instancat ndërkombëtare./21Media