Me një litar të trashë me ngjyrë mund të thurni një çantë mahnitëse

Përveç çantës, nga litari i zakonshëm mund të thurni dekorime për gota dhe filxhanë, mund të përmirësoni dhe mbështillni kufjet nga të cilat janë zbuluar telat, të bëni saksi varëse, byzylykë dhe qafore unike e shumë gjëra të tjera. /21Media