Protesta e opozitës në Ttiranë

Protesta e opozitës në Ttiranë

Sot u bënë publike detaje nga protesta e mbrëmshme e opozitës në Tiranë, ku pati të lënduar dhe dhjetëra protstues të arrestuar.