Dy veprat fituese do tw botohen nga Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit

Dy veprat fituese do tw botohen nga Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit në Tiranë ka hapë konkurs për krijuesit që po shkruajnë gjatë këtyre ditëve të izolimit. Shkrimtarët mund ti dërgojnë shkrimet e tyre deri më 15 maj 2020 përderisa dy veprat fituese të konkursit “Libri i karantinës” do të botohen nga Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit./21Media