Rama: Ambicie heqja e kufirit, porti i Durrësit de fakto edhe i Kosovës.-Hoti: Dy shtetet hyjnë në një fazë të re të bashkëpunimit.-Rama: Kryeministri Hoti riktheu aty ku kanë qenë raportet e Kosovës me ShBA-në.-Hoti: Procesi i dialogut mbetet sfidë për Kosovën

Rama: Ambicie heqja e kufirit, porti i Durrësit de fakto edhe i Kosovës.-Hoti: Dy shtetet hyjnë në një fazë të re të bashkëpunimit.-Rama: Kryeministri Hoti riktheu aty ku kanë qenë raportet e Kosovës me ShBA-në.-Hoti: Procesi i dialogut mbetet sfidë për Kosovën

Qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës u mblodhën në Tiranë.  Në këtë mbledhje të përbashkët u paraqit synimi për heqjen e kufirit midis këtyre dy shteteve. Ndërsa, porti i Durrësit tw shndërrohet de fakto edhe në port të Kosovës./21Media