Masa të shtuara të sigurisë, mbi 1200 policë

Masa të shtuara të sigurisë, mbi 1200 policë

Me moton “Rama Ik” opozita në Shqipëri protestoi serish në Tiranë. U kërkua largimi i kryeministrit Edi Rama dhe krijimi i një qeverie tranzitore. Gjate kësaj proteste protestuesit kanë hedhur flakadanë dhe ngjyre në drejtim të ndërtesës së kryeministrisë. Raportohet se janë plagosur 6 policë dhe 4 protestues.