Protestuesit disa herë provuan ta çanin kordonin e policisë

Ndërkohë, pati tensione midis protestuesve dhe policisë. Protestuesit tentuan disa herë të çanin kordonin policor, të cilët e kishin rrethuar hapësirën kur po shembej objekti i Teatrit Kombëtar.