Cka thuhjet në kërkesën e opozitës parlamentare në Shqipëri lidhur me këtë ceshtje?

Cka thuhjet në kërkesën e opozitës parlamentare në Shqipëri lidhur me këtë ceshtje?

Presidentja në detyrë, Vjosa Osmani, gjatë vizitës në Tiranë kërkoi që Shqipëria të miratojë një rezolutë që dënon krimet dhe gjenocidin serb të kryer në Kosovë. Deputetët nga opozita parlamentare në Kuvendin e Shqipërisë thonë se nuk duhet të ketë asnjë problem për miratimin e një rezolute që dënon gjenocidin serb të kryer në Kosovë, ndërsa e quajnë lojë politike ngritjen e komisionit të posaçëm për administrimin e dokumentacionit dhe hartimin e një raporti përmbledhës dhe informues për gjetjet dhe konkluzionet që kanë nxjerrë verifikimet e kryera nga institucionet përkatëse në Shqipëri për çështjet e raportit të Dick Martyt.