Kësaj biblioteke iu shtuan për 1 mijë e 327 tituj të rinj 

Kësaj biblioteke iu shtuan për 1 mijë e 327 tituj të rinj 

Biblioteka Hivzi Sulejmani ne Prishtine sot u pasura me një fond prej 1 mijë e 327 tituj librash për fëmijë dhe të rritur. Ky investim i komunës i ka kushtuar  mbi 48 mije euro. (Teksti- Aferdita DURAKU, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media