Teatri Kombëtar i Kosovës aprovon repertorin për vitin 2020

Teatri Kombëtar i Kosovës aprovon repertorin për vitin 2020

Këshilli Drejtues i Teatrit Kombëtar të Kosovës, ka aprovuar repertorin për vitin 2020. Koncepti i repertorit në skenën e madhe do të jetë me katër premiera dhe titullohet “Teatër memorie” ku pritet të nderohen artistët Enver Petrovci, Beqir Musliu e Muharrem Qena.  Ndërsa koncepti i repertorit për skenën e vogël do të jetë pesë premiera dhe dy bashkëprodhime dhe vjen nën titullin “Teatër reagencë” . (E përgaditi- Abaz KRASNIQI, kamera- Gyner MUJA)./21Media

_