“Tokio 2020”: Eliminohet Majlinda Kelmendi (Video)

1 min read

Kampionia olimpike, Majlinda Kelmendi, është eliminuar papritur nga Olimpiada “Tokio 2020”, duke u mundur që në luftën e parë nga xhudistja hungareze, Reka Pup. Sot garuan edhe notarja Eda Zeqiri dhe shenjëtari, Drilon Ibrahimi. Raporti në vazhdim sjellë detajet e plota.