Canada-ja dhe Australia nuk do të dërgojnë atletët në LOV “Tokio 2020”

Canada-ja dhe Australia nuk do të dërgojnë atletët në LOV “Tokio 2020”

Pas Kampionatit Evropian të Futbollit që tashmë është shtyer për një vit, një gjë e tillë është shumë e mundshme të ndodhë edhe me ngjarjën kryesore sportive në botë, Lojërat Olimpike Verore. Komitetet Olimpike të Kanadasë dhe Australisë tashmë kanë njoftuar se nuk do të dërgojnë sportistët e tyre në Tokio./21Media