E dhjeta ishte Nissan Rogue

E dhjeta ishte Nissan Rogue

SUV më i kërkuar në botë vitin e kaluar ishte Toyota RAV4, me 947.919 njësi të shitura.

Në vitin 2019, RAV4 pati një rritje prej 13.9% të shitjeve në krahasim me një vit më parë, sipas të dhënave të mbledhura dhe të publikuara nga faqja e specializuar focus2move.

Në vendin e dytë është Honda CR-V me 811.209 automjete dhe e treta Volkswagen Tiguan me 736.885 njësi të shitura.

Lista e plotë