Salla e eksponateve në Institutin Albanologjik e pa inventarizuar

Salla e eksponateve në Institutin Albanologjik e pa inventarizuar

Veshje popullore, vegla pune dhe orendi të ndryshme të etno kulturës sonë të ekspozuara në Institutin Albanologjik rrezikojnë të shkatërrohen në mungesë të kushteve adekuate për ekspozim. Në Institutin Albanologjik thonë se pavarësisht aplikimeve me projekte në Ministrinë e Arsimit për dy vite radhazi, hapësira ku janë të vendosura këto eksponate vazhdon të mos jetë dinjitoze për ruajtjen e tyre. /21Media