Gashi: Nevojitet bashkëpunim rajonal në luftën kundër trafikimit me njerëz

Gashi: Nevojitet bashkëpunim rajonal në luftën kundër trafikimit me njerëz

Qeveria e Kosovës ka bërë progres në luftën kundër trafikimit me njerëz, ndërsa kërkohet bashkëpunim rajonal dhe ndërkombëtar në luftimin e kësaj dukurie. Kështu u tha në Ditën e Bashkimit Evropian Kundër Trafikimit me Njerëz, me rastin e lansimit të fushatës një mujore “Mos hesht”./21Media