Gjoba 40 euro për shoferet që nuk kanë pajisje dimërore

Gjoba 40 euro për shoferet që nuk kanë pajisje dimërore

Sezoni e dimrit tashmë ka filluar dhe bashkë më të edhe të reshurat e borës. Të gjithë shoferet gjatë kësaj sezone janë të detyruar t’i kenë pajisjet e dimrit në mënyre që t’u shmangen aksidenteve. Policia e Kosovës bënë apel të qytetarët që të kenë kujdes gjatë kësaj sezone dhe t’i përshtaten kushteve atmosferike./21Media