Kujton bombardimet e NATOS në Kosovë

Kujton bombardimet e NATOS në Kosovë

“Një shqiptarë ,një serb dhe ushtarët” quhet tragjikomedia që po përgatitët këto ditë nga regjisori Avni Abazi. Tema e shfaqjes përkon më kohen e bombardimeve të NATOS ndaj forcave serbe dhe pritet të jepet premier këtë të premte./21Media