Donald Tramp ka fituar edhe në shtetin e Arkansasit, duke lënë pas rivalin Joe Biden.

Donald Tramp ka fituar edhe në shtetin e Arkansasit, duke lënë pas rivalin Joe Biden.

Ky shtet vazhdimisht i qëndron besnik Partisë Republikane, dhe për këtë nuk është cilësuar si ndonjë befasi e madhe.

Në anën tjetër ende nuk është përcaktuar fituesi në Florida/