Drejtësia do të kontribuoj edhe në proceset e pajtimit

Drejtësia do të kontribuoj edhe në proceset e pajtimit

Në konferencën për tranzicionin pas luftërave në ish-Jugosllavi dhe kërkimin e drejtësisë  u tha se drejtësisë  është  domosdoshme për të zbuluar të vërteten e luftërave, pasi kjo do të kontribuojë në proceset e pajtimit midis shteteve ballkanike./21Media