Tre persona nga Komuna e Malishevës janë shëruar përfundimisht, nga Covid-19 duke e quar numrin të shëruarve në 84, nga gjithsejtë 117 të prekur.

Personat e shëruar vijnë nga këto vendbanime: 1 Kijevë, 1 Ngucat dhe 1 Carrallukë.

Gjendja e përgjithshme me COVID-19 në Komunën e Malishevës, është kjo: nga 117 të prekur, 84 janë shëruar, 27 persona vazhdojnë të jenë aktiv dhe 6 persona kanë ndërruar jetë.

Raste aktive me COVID-19 janë 27 persona, sipas këtyre vendbanimeve: Bubavec dhe Kijevë nga 4 raste,  Malishevë dhe Balincë nga 3 raste, Ngucat dhe Llazicë nga 2 raste dhe nga 1 rast janë në Damanek, Drenoc, Lladrovc, Carrallukë, Astrazup, Maxharrë, Gurishtë, Banjë dhe Shkozë. /21Media