Dy viktima janë nga Kosova, një nga Shqipëria

Dy viktima janë nga Kosova, një nga Shqipëria

Një aksident trafiku ndodhi në mëngjesin e sotëm në fshatin Raçë të komunës së Gjakovës. Në këtë aksident humbën jetën tre persona.
Komandanti i trafikut në policinë rajonale në Gjakovë Albin Sahatqija për Syri Vizion dha disa hollësi. Transmetojmë deklaratën si dhe pamje nga vendi i aksidentit./21Media