Pas izolimit të gjatë nga pandemia e koronavirusit, njerëzit kanë nevojë të pushojnë dhe të kalojnë bukur në det.

Për t’i dhënë më shumë ngjyra pushimeve, ka dalë trendi më i ri dhe disi i “çmendur” i rroba banjove të meshkujve.

Ato shihen me ngjyra tropikale, shumë ngjyrëshe, me figura të ndryshme dhe mjaft praktike, shkruan oranews

A do t’i veshnit ju me këto rroba banjoje?