Janine Ker skicon modele të ndryshme të ngjyrave të flokëve

Janine Ker skicon modele të ndryshme të ngjyrave të flokëve

Kohëve të fundit kemi parë se ngjyrat e ndryshme të flokëve janë shumë në trend.

Por të gjithëve ja ka kaluar Janine Ker e cila skicon modele të ndryshme të ngjyrave të flokëve dhe pastaj i shndërron në kryevepër tek flokët e dikujt.

Ajo krijon formën e ylberit në flokët e të tjerëve.
Ker përdorë ngjyra të përkohshme, kështu që ajo përkujdeset që ngjyra sa të zgjas të duket e mrekullueshme.

screenshot_1

screenshot_6

screenshot_2

screenshot_5

screenshot_4