Superliga e meshkujëve në henboll

Superliga e meshkujëve në henboll

Trepça dhe Drenica I kanë tejkaluar problemet financiare dhe organizative , dhe gatshme e presin fillimin e kampionatit . Edicioni I ri nis  në këtë fundjavë ./21Media