Henboll :  Në këtë fundjavë fillon edicioni i ri i garave

Henboll :  Në këtë fundjavë fillon edicioni i ri i garave

Trepça dhe Drenica , kanë kaluar penegesat finaciare dhe organizative dhe  janë të gatshme për fillimin e kampionatit të ri të Superligës së Kosovës në konkurrencën e meshkujëve . Edicioni I ri fillon në këtë fundjavë./21Media