Peshorja është një shenjë kardinale e ajrit e udhëhequr nga Venusi, gjithë kjo do të thotë se tipare dalluese të kësaj shenje janë ëmbëlsia dhe ngrohtësia, si dhe një dëshirë e fortë për ekuilibër që ia jep lartësimi i Saturnit, planeti i detyrës, në kundrapeshë me rënien e Diellit, simbol i krijimtarisë dhe lirisë.

Të gjithë duan t’i ngjajnë nga pak, edhe pse disa shenja janë aq krenare sa të mos e pranojnë. Living do ju njoh me 3 arsye të vlefshme pse duhet të jeni nga pak Peshore.

1. Janë të vërteta: Peshoret nuk dinë të shtiren. Luajnë gjithmonë me letra të hapura dhe nuk kanë frikë nga asgjë e askush.

2. Janë diplomate të lindura: E imagjinoni dot një Peshore të nevrikosur, që përplas këmbët dhe thyen gjëra? Nuk keni përse, është aq diplomate dhe e mençur sa do t’i prishte mendjen edhe njeriut më gjaknxehtë në planet.

3. Është e dhimbsur dhe mirëkuptuese: Njerëzit e lindur në shenjën e Peshores shquhen si njerëz socialë, mirëkuptues dhe gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar të tjerët. Sa herë të keni nevojë për një shpatull ku të mbështeteni, mos ngurroni të telefononi a takoni një Peshore.