Një baba nga Belfast ka marrë vëmendjen e botës për tre foto familjare që ai postoi në mediat sociale.

Ciarán Shannon ndau fotografi të tij dhe të bijës, Niamh në faza të ndryshme të jetës së saj akademike.

Të gjitha fotografitë janë bërë pikërisht në të njëjtin vend jashtë shtëpisë së tyre.

Ato u postuan në Twitter si pjesë e trendit “Si filloi. Si po shkon” dhe janë pëlqyer gati një milion herë, transmeton rtv21.tv.

Niamh 25 vjeçare, tani është mësuese e matematikës dhe shkencave. Fotografitë janë bërë të gjitha nga nëna e saj Brenda.

E para u realizua në ditën e parë të Niamh në Shën Therese të Shkollës Fillore Lisieux në veri të Belfast, në shtator të vitit 1999.

Fotoja e dytë ishte në ditën e fundit të Niamh në shkollë në maj 2013, dhe më pas fotoja e fundit ishte në verën e vitit 2018 kur ajo u diplomua nga universiteti.

Të tri fotografitë janë krah për krah në një kornizë në një mur në shtëpinë e familjes.

Tani, ato po shihen në të gjithë botën dhe shumë njerëz i kanë komentuar ato./21Media