Fond humanitar

Fond humanitar

Aksion i tri klubeve më të mëdha shqiptare të Zvicrës lindore për t’i dalë në ndihmë të prekurve nga tërmeti në Shqipëri.

FC Besa, KF Dardania dhe klubi Plisat kanë ftuar shqiptarët e Zvicrës të hapin zemrën e të shtrijnë dorën e solidaritetit.

Përmes fondit humanitar të klubit “Plisat”

Postfinance motorradclub konto

IBAN: CH29 0900 0000 9203 9576 4

Ju po ashtu mund të kontribuoni direkt te klubet përkatëse.

“Fatkeqësitë natyrore mund të na marrin jetët e motrave e vëllezërve tanë, por ne nuk do të lejojmë ta na e marrin Shqipërinë. Me ty Shqipëria ime”.

Adresa e xhirollogarisë

Motorradclub Plisat

Burietstrasse 10

9425 Thal

Postfinance

Motorradclub konto

IBAN: CH29 0900 0000 9203 9576 4./albinfoch