Tri premiera botërore  do të shfaqen këtë javë në Kino ABC

Tri premiera botërore  do të shfaqen këtë javë në Kino ABC

Kjo javë e qershorit në Kino ABC vjen me tri premiera botërore të filmave, kështu që nga data 22 qershor 2017 në Kino ABC fillojne të shfaqen filmat;

– “ROUGH NIGHT” -komedi, me Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell, Zoe Kravitz, etj dhe i cili shfaqet çdo natë në ora 19:00

– “TRANSFORMERS The Last Knight” 3D -aksion/aventurë/fantastiko-shkencor, me Mark Wahlberg, Josh Duhamel, Anthony Hopkins, etj I cili do të shfaqet çdo natë ne ora 21:00, dhe

– Me 24 qershor do të shfaqet filmi “DESPICABLE ME 3” 3D -I animuar/aksion/aventurë ku me zërat e tyre fantastik performojnë Steve Carell, Kristen Wiig, Benjamin Bratt, etj.

Filmi nga dt 24 qershor shfaqet çdo ditë në ora 15:00./21Media