Tre pacientë në gjendje kritike

Tre pacientë në gjendje kritike

Aktakuza e Hagës doli këto ditë në plan të parë, por shqetësim mbetet ngarkesa për shëndetin dhe rreziku nga virusi korona.

Edhe tri viktima nga virusi korona në Kosovë. Një mbrëmë dhe dy sot.

Ndërsa, tre pacientë janë në gjendje kritike./21Media