Këto truke të thjeshta

Këto truke të thjeshta

Jeta duhet të bazohet në tri kërkesa: të jetë e thjeshtë, e shpejtë dhe e lirë. Andaj, ju duhet të jeni të kujdesshëm, në rastet kur ju duhen zgjidhje tradicionale t’i aplikoni ato. Prandaj, disa truke që do t’ua sjellim ne do t’ju ndihmojnë shumë.

1.Uji “magjik” micellar (që e përdorni për pastrimin e fytyrës) largon njollat nga atletet.

2.Edhe kjo funksionon kur s’keni mbushës për telefonin tuaj.

3.Vendosni disa pika të vajit esencial në letrat e tualetit, kështu tualeti juaj do të mbajë aromë të mirë tërë kohën.

4.Nuk ju duhet brushë speciale, mjafton të keni kapëse flokësh.

5.Ju mund t’i largoni gjurmët e mobilieve me pirun.

6.Nëse keni blerë banane që s’janë pjekur ende, mund t’i vendosni në furrë.

7.Kështu mund ta improvizoni një çantë për syzet e diellit.

8.Nëse doni të pastroni shumë patate, përdoreni makinën e enëve.

9.Nëse keni dhimbje koke, por s’keni barna në shtëpi, provoni këtë metodë me banane. Vendosni lëvoren e bananes në kokë, do ta lehtësojë dhimbjen.

10.Shkuma rruajtëse nga mentoli është trajtim efektiv për lëkurën e djegur nga dielli.

Vendosni pak shkumë në lëkurë (mos e fërkoni), lëreni atë për 30 minuta dhe më pas lajeni me ujë të freskët. Përsëriteni sipas nevojës./21Media