Trump në Porto Riko

Trump në Porto Riko

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij, Melanie Trump, sot vizituan territorin e sharruar nga Uragani Maria, në Porto Riko.

Trup po zhvillon vizitë në Porto Riko dhe kjo shihet si një kundërpërgjigje ndaj kritikave që i ishin bërë atij për neglizhencë ndaj katastrofës së shkaktuar në këtë shtet nga uragani.