Parktikimi i tyre ju ndihmon shumë

Parktikimi i tyre ju ndihmon shumë

Mospërputhjet e vogla në jetën e përditshme ju harxhojnë shumë kohë, që mund të shpenzohet më mirë në gjëra tjera. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të njihni disa truqe të përditshme për kursimin e kohës, si për shembull të përdorni një lugë për të bërë më të lehtë për të mbushur një kovë, mënyra alternative për të përdorur një tharëse për të larguar etiketat e ushqimeve etj.

Më poshtë ju sjellim disa shembuj që mund të ju ndihmojnë mjaft në përditshmëri, përcjell rtv21.tv

Hiqni etiketat me tharëse

Disa etiketime të importuara nuk janë të ndara mirë në kuti, përkundër përpjekjeve tuaja më të mira. Herën tjetër, përpiquni të largoni etiketën e çmimit me tharëse flokësh. Kjo duhet të ju ndihmojë.

Fije një gjilpërë me palme tuaj

Vë bast që ta keni bërë këtë gabim gjithë jetën tuaj. Vendoseni fijen e perit në pëllëmbën tuaj në mënyrë që ajo të jetë e sheshtë. Mos e tërheq atë. Tani, merrni gjilpërën në dorën tuaj, kthejeni atë në mënyrë që gjysma e poshtme e saj të përballet me fije. Sillni gjilpërën përgjatë fijeve dhe rregulloni atë, përcjell rtv21.tv

Përdorni fletë metalike për të ruajtur bananet

Afati i ruajtjes së këtij fruti do të rritet nëse mbuloni me fletë metalike siç tregohet në imazh.

Vendosni një gotë ujë në mikrovalë

Kur ju ngrohni ushqimet, mbetjet në mikrovalë thahen dhe bëhen të vështira për tu hequr. Herën tjetër, provoni të vendosni në një gotë me ujë së bashku me pica ose byrek që po ngroheni. Ju mund të na falënderoni më vonë.

Një lugë për lavamanin

Derdhja e ujit në një kovë është gjithmonë një sfidë, apo jo? Veçanërisht nëse derdhni atë nga rakordi i lavamanit. Provoni të vendosni lugën nën rubinetën, siç tregohet në figurë. Nuk ka më shumë rrëmujë të shkaktuar nga uji i derdhur./21Media