Disa truqe mjaft interesante dhe të dobishme për femrat

Disa truqe mjaft interesante dhe të dobishme për femrat

Nuk është gjithmonë e mundur që ta mbani veten në formë të përsosur. Por, të gjithë keni qenë në situata kur është dashur të dukeni mirë dhe keni pasur vetëm disa minuta për ta bërë këtë.

Për këto raste, ju sjellim truqet më efektive që do t’ju ndihmojnë të dukeni të shkëlqyeshëm shumë shpejt./21Media 

Zgjidhni këpucë të rehatshme

Largohuni nga veshjet që janë shumë të vogla ose shumë të mëdha

Mbajini gjithmonë shpinën drejt

Mësoni teknikat themelore të konturimit

Bëni tonin tuaj të lëkurës pak më të errët

Zgjidhni pëlhurat e duhura

Mos i theksoni fushat tuaja problematike

Konsultohuni me floktarin tuaj