Haradinaj: Taska nuk i prish raportet me SHBA-të.-Veseli: Koalicioni qeverisës i pa qartë për tema nacionale.-Limaj: Vendi në rrezik për prishjen e raporteve me SHBA-të dhe BE-në

Haradinaj: Taska nuk i prish raportet me SHBA-të.-Veseli: Koalicioni qeverisës i pa qartë për tema nacionale.-Limaj: Vendi në rrezik për prishjen e raporteve me SHBA-të dhe BE-në

Është mbajtur takimi i liderëve të partive politike me ftesë të kryetarit të AAK-së Ramush Haradinaj. U vlerësua se është i domosdoshëm uniteti politik në vend për t’i ruajtur raportet e mira me SHBA-të dhe BE-në. Takimi i bojkotua nga LDK-ja dhe Lista Serbe.(Teksti-Burim Zariqi, kazmera-Sadik Bylykbash)./21Media