Nëse ndonjëherë keni nevojë të vendosni se çfarë forme, ngjyre ose karakteri duhet të jenë krijimet tuaja, mos kërkoni më larg se vetë natyra.

Natyra i ka kuptuar të gjitha me modelin e saj inteligjent – në fund të fundit, të gjitha janë bërë të dobishme dhe të bukura që ajo të mbijetojë, transmeton rtv21.tv.

Pra, kur bëhet fjalë për formimin e një hapësire për të jetuar, stilistja indiane, Radhika Dhumal bënë pikërisht atë dhe krijon një tryezë të frymëzuar nga brumbulli, që kohët e fundit po bën tituj në internet.

Radhika Dhumal, u ul për të hartuar një tryezë në një copë letër të zbrazët që shpejt u shndërrua në diçka unike./21Media