Vendimet të cilat i kanë votuar vetë qeveritarët, nuk po i zbatojnë vetë ata, ndërkohë kjo ka ngjallur reagime nga aktivistë të PSD-së dhe gastronomëve të kosovës, për zgjatje të orarit./21Media

(Përgatiti: Xheneta Veliu, Kamera: Sadik, Alban)