Një burrë gjerman Leif Fischer po qëndronte në Parkun Tennant Creek Caravan të Territorit të Veriut në 2015, kur qeni i tij i dashur Chopper u zhduk.

Turisti kurrë nuk kishte hequr dorë nga shpresa për të gjetur qenin e tij dhe vazhdoi të kërkonte atë, kur në Facebook e gjeti një fotografi të tij.

Tani, Leif dhe Border Collie do të bashkohen më në fund pas pesë vitesh larg njëri tjetrit./21Media