FPPK dhe Komuna e Skenderajt organizojnë turne të Ping Pongut

FPPK dhe Komuna e Skenderajt organizojnë turne të Ping Pongut

Federata e Ping Pongut në bashkëpunim me Komunën e Skenderajt kanë organizuar turneun memorial të Ping Pongut kushtuar mjekut dhe luftëtarit të lirisë Fatmir Fazlija. Në këtë turne morën pjesë numër i konsiderueshëm sportistësh që garuan në disa kategori.(E pergaditi-Bajram SHALA)./21Media