TV21 shkoi në shtëpinë e familjarëve e njërit prej sulmuesve në Çellopek të Tetovës. Familjarët nuk deshën të flasin para kamerave por rrëfejnë për TV21 se Kujtim Fejzuli kohëve të fundit ka shfaqur agresivitet dhe ka qenë i veçuar nga familjarët e tij.

Sipas familjarëve Kujtimi ka ardhur shpesh në fshatin Çellopek gjatë pushimeve verore dhe dimërore./Tv21