“Identifikuam grupe llogarish të përfshira në veprimtari të koordinuar joautentike”

“Identifikuam grupe llogarish të përfshira në veprimtari të koordinuar joautentike”

Twitter ka njoftuar se në fund të vitit të kaluar, fshiu mbi 8,558 llogari që propaganduan për partinë e qeverisë serbe dhe Vuçiq

“Në fund të vitit të kaluar, ne identifikuam grupe llogarish të përfshira në veprimtari të koordinuar joautentike, e cila çoi në heqjen e 8,558 llogarive që punojnë për të promovuar partinë qeverisëse të Serbisë dhe udhëheqësin e saj.”, është njoftimi  i Twitter/21Media