I dyshuari është dërguar në mbajtje

I dyshuari është dërguar në mbajtje

Në Viti është arrestuar një person, pasi që dyshohet se ka keqpërdorur seksualisht një femër. Viktima e ka raportuar rastin në polici.

“Ankuesja femër kosovare raporton se i dyshuari mashkull kosovar e kishte marr viktimën dhe e kishte e keqpërdorur seksualisht. Personi i dyshuar është identifikuar dhe i njëjti është intervistuar në prani të mbrojtësit të tij. Viktima është dërguar në ekzaminim mjekësor.”, thuhet në njoftimin e policisë.

Në konsultim me prokurorin i dyshuari dërgohet në mbajtje./21Media