Arrestohet i dyshuari, i konfiskohet vetura

Arrestohet i dyshuari, i konfiskohet vetura

Policia e Kosovës gjeti një granatë dore në një veturë në afërsi të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë. I dyshuari u arrestua si dhe u konfiskua vetura e tij.(Teksti-Kujtesa BAJRAMI-FANA, kamera- Sadik BYLYKBASH)/21Media