Dyshohet edhe për dy varreza masive në Zubin Potok dhe në Kizhevak

Dyshohet edhe për dy varreza masive në Zubin Potok dhe në Kizhevak

Në veri të Mitrovicës u gjetën eshtrat e dy viktimave të luftës. Shoqata e Familjarëve të Personave të Pagjetur dyshon se janë edhe dy varreza masive me viktima të luftës në Zubin Potok dhe në Kizhevak.(Teksti-Albulena NUHA, kamera- Berat BAHTIRI)./21Media