U prezantuan materiale arkivore të Arkivave të Shqipërisë

U prezantuan materiale arkivore të Arkivave të Shqipërisë

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës dhe Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë  kanë hapur ekspozitën “Nga nëntorët vijmë, në nëntorë shkojmë”. Ekspozita u hap në prag të përvjetorit të 108 të shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë./21Media