Në Galerinë Kombëtare të Kosovës sot u hap ekspozita ‘Synime’ kuruar nga Adela Demetja dhe Erëmirë Krasniqi.

Në emisionin “Për ditë të mbarë” të RTV21, kuratoret e ekspozitës treguan se këtë vit është edicioni i dytë i saj, me 36 artiste.

 

Ndryshe, ekspozita ‘Synime’ do të qëndrojë e hapur deri më 30 qershor 2021./21Media