“Rrjetëzimi për sukses” u implemenua nga “Dera e hapur” dhe “SOZM”

“Rrjetëzimi për sukses” u implemenua nga “Dera e hapur” dhe “SOZM”

Në sheshin “Adem Jashari” në Prishtinë sot është mbajt Panairi i Artizanateve dhe Trashëgimisë Kulturore, i cili është organizuar në kuadër të projektit “Rrjetëzimi për sukses”.

Ky panair u implementua nga Organizata “Dera e Hapur” nga Kosova dhe Rrjeti i Grave të Maqedonisë së Veriut dhe ka për qëllim fuqizimin e nivelit të balancës gjinore dhe rinore përmes inkurajimit të përfshirjes së tyre në promovimin e kulturës e tradisës së Kosovës e Maqedonisë së Veriut./21Media